Logo

Home | Gedichten | Gratis Artikelen | Ex Terugwinnen? | Links

Ex Terugwinnen? Herenig met Elkaar via deze Simpele Tips

Graag geef ik je verschillende tips om je over je liefdesverdriet heen te helpen, je oude leven weer kleur te geven en je ex terug te winnen.

Met de tips uit dit artikel wordt het mogelijk om je gelukkige leven en je ex te herwinnen en niet te verleppen in de eenzaamheid.

Accepteer dat je tijd nodig gaat hebben om over je liefdesverdriet heen te komen. Het gaat tijd kosten om weer bij elkaar te komen en het zal best wat tijd kosten voordat je jouw oude leven weer kan herpakken.

Momenteel is er overigens al een effectieve manier om je relatiebreuk te stoppen en snel je ex terug te winnen, genaamd Ex Terug Methode.

Geef je ex de ruimte

Je zult je ex de ruimte moeten geven om weer bij te komen. Het is bedoeling dat je de komende tijd geen contact met je ex opneemt, maar ook zeker niet met je familie. Als je onverhoopt toch familie of vrienden van je ex tegenkomt is het belangrijk het vooral niet over je ex te hebben.

Probeer andere onderwerpen aan te kaarten. Natuurlijk kan er gevraagd worden naar je ex. Probeer op dit moment zo kort mogelijk te antwoorden.

Natuurlijk moet je ex de ruimte krijgen. Het is echter wel van belang de lijntjes af en toe open te houden. Probeer dus soms ‘per ongeluk’ contact te krijgen om elkaar niet volledig uit het oog te verliezen.

Je kunt op deze manier later het contact weer herstellen en ervoor zorgen dat de relatie weer als vroeger wordt en goed komt.

Spreek vrijblijvend iets af

Het is belangrijk om uiteindelijk wel vervolgstappen te ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld een afspraakje met je ex maken en vrijblijvend iets gaan drinken of iets anders gezelligs doen.

Het wordt op deze manier gemakkelijk om het contact weer te heropenen en zal niet als gedwongen voelen.

Wanneer je afspreekt moet er absoluut een ongedwongen sfeer hangen. Het kan niet zo zijn dat je bepaalde verwachtingen oplegt of direct je gevoelens uitspreekt.

Probeer het vooral niet over jullie vroegere relatie te hebben, focus je op het geluk van de toekomst en probeer zoveel mogelijk plezier met elkaar te hebben.

Momenteel is er een stap voor stap om op een effectieve manier je relatiebreuk te stoppen en snel je ex terug te winnen, genaamd Ex Terug Methode.

Lach en wees gelukkig

Om je ex weer terug te krijgen is het belangrijk een lekker leven te leiden. Het kan niet zo zijn dat je een ongelukkig en bedroevend leven leidt. Je ex moet wel een reden hebben om weer bij je terug te gaan.

Onthoud dat jullie niet voor niets uit elkaar zijn gegaan en het ook niet zomaar weer goed kan komen.

Leef je leven

Het belangrijkst is om je eigen leven weer op te pakken. Wanneer je ervoor kiest om je leven weer op te pakken kun je pas weer gelukkig leven of je ex terugkrijgen. Wanneer je blijft hangen in vroegere tijden wordt het moeilijk om je ex terug te krijgen en kun je het leven moeilijk weer oppakken.

Zorg dat je het leven weer onder controle krijg en laat zien dat je niet afhankelijk van iemand anders hoeft te zijn om zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

Pak je uiterlijk aan

Het verbeteren van je uiterlijk is in principe niet nodig. Toch kan het verbeteren van je uiterlijk een heerlijk fris gevoel geven. Tevens is het een prima manier om je tijd op de juiste manier te besteden.

Wanneer je bezig bent met het verbeteren van je uiterlijk merk je dat vrouwen of mannen tot je aangetrokken worden en je weer wat beter in de ‘markt’ komt te liggen.

Al deze positieve aandacht zal ervoor zorgen dat het allemaal wat vlotter en gemakkelijker met je ex gaat verlopen en je de relatie krijgt waar je naar verlangt. 

Het doorlopen van verschillende fases

Om je ex terug te winnen moet je verschillende stappen doorlopen. De eerste stap is het verwerken van je liefdesverdriet en het hernemen van je leven. Het zal vervolgens belangrijk zijn om positieve gedachtes over jezelf te ontwikkelen.

Het wordt hierdoor minder spannend om het nieuwe leven gelukkiger te leiden en op de juiste manier je ex terug te winnen.

De laatste fase bestaat uit het visualiseren van het begin van je relatie. Je kunt op deze manier gemakkelijker je ex terugwinnen en beleven hoe het was toen jullie relatie begon. Het zal niet moeilijk zijn om te bedenken wanneer jullie de leuke en prettige momenten hebben beleefd.

Je gaat waarschijnlijk steeds duidelijker beleven dat het terugwinnen van je ex heel belangrijk voor je is. Natuurlijk zul je hier zelf de volgende stappen in moeten zetten. Na het lezen van de theorie is het belangrijk om zelf aan de slag te gaan en te ontdekken hoe het terugwinnen van je ex mogelijk wordt.

Wil je meer tips en technieken leren om je ex terug te winnen? Klik op de link en bekijk mijn pagina waarin ik je meer informatie geef over de ex terug methode.

Ontdek de psychologische triggers om je ex weer terug te krijgen

Zit je in een relatiebreuk of scheiding? Dan moet je eens het eboek van Edwin Edinga proberen.

Hij leert je onder andere het volgende in zijn eBoek:

  • Stap-voor-stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen,
  • Het beter omgaan van je liefdesverdriet,
  • Hoe het continue geruzie te stoppen,
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen,
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex,
  • Hoe jij meer controle krijgt over de situatie,
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier de methode van Edwin Edinga en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij UitproberenPrivacybeleid | Disclaimer

2010 © GebrokenHart.nl. Alle rechten voorbehouden.
* Afbeeldingen op deze website zijn afkomstig van dreamstime.com